Hej med jer

VHK Golferne (Værløse Håndbold Klub) havde lørdag d. 19. December 2020 en dejlig vinter golf runde på Hjortespring, med hele 2 Hole in one(s).

På vores Facebook side, havde vores turneringsleder Henrik Kjeldsen fredag d. 18. December 2020 udlovet bolde i præmie, hvis nogen lavede Hole in one, hvilket vi så tog ganske alvorligt.

Vi gik ud i fire bolde og sidste bolden nåede til hul 4, hvor Klaus Harlev lavede det første mirakel. Et godt slag med et 4-jern strøg lige mod flaget, men vi troede, at bolden var løbet over greenen. Da vi nåede frem mod greenen og ikke kunne se bolden bag greenen, var overraskelsen stor, da den så dukkede op i hullet, en god følelse på et relativt svært hul 😊

Stemningen blev meget høj, da første bolden nåede til hul 13 og Mikael Østergaard sendte en halvflækket pitching wedge lige på pinden. Bolden ramte pinden direkte, hoppede en gang og lagde sig tilrette i koppen, fantastisk og dejlig heldigt.

Vi har nu spillet vintergolf de sidste 5 år og der har kun været en Hole in one tidligere (også Mikael Østergaard, på hul 1), så det var sgu pænt underholdende, med hele 2 af slagsen på samme dag 💪

Med venlig hilsen
Klaus Harlev 52-2502

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *