Jeg skal endnu engang appellere til jeres samfundssind i forbindelse med corona-restriktionernes konsekvenser for Silles Café.

Caféen har været underlagt mange restriktioner gennem det seneste år og har måttet holde lukket nu gennem flere måneder. De er ramt direkte og deres omsætning og indtægter er påvirket, ligesom de fortsat har udgifter til personale m.m. trods hjælpepakker. Caféen gør alt de kan, og stort tak for det.

Den 15. marts starter caféen igen salg af Take Away mad, hvilket er den aktivitet, som de kan udføre lovligt. Det vil spæde lidt til, men der er brug for mere for at komme godt i gang, også for personalet, så vi fortsat har et godt sted at mødes i denne sæson, ligesom vi plejer.

Jeg skal derfor opfordre til, at klubbens medlemmer igen i år støtter caféens likviditet og giver dem en god start ved at købe gavekort og/eller klippekort til caféen. Det kan give caféen den nødvendige likviditet og forhåbentlig bidrage til, at vi også fremover har den samme velfungerende café, som vi nu har haft igennem mere end 5 år. Og som rigtig mange er rigtig glade for. Der er brug for, at flest mulig aktivt støtter vores café.

Så derfor: Støt gerne vores Café – køb gavekort og/eller klippekort på golfbox. Hellere i dag end i morgen.

Du kan bruge linket her:

Husk også at bruge deres take away.

Venlig hilsen

Ole Steen Andersen
Formand

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *