Rasmus Klump til fordel for Pink Cup og pølsetelt ved hul 6.

Søndag den 28.07.19 skulle turneringen Rasmus Klump til fordel for Pink Cup afvikles med gunstart kl 8.30. 2 havde meldt fra før startlisten blev lavet, og 2 meldte fra aftenen før, men 99 stillede op til start, og Etna kom fra morgenstunden, og hjalp med alt det praktiske. Det småregnede til at starte med, men efter godt og vel 5 kvarter begyndte det at tordne og regne voldsomt, så turneringen blev blæst af. Da det så værre og værre ud, og tordnede mere og mere, blev turneringen  aflyst 🙁 . Efter alle var kommet ind, blev der trukket lod om de fine præmier Sponseret af Golfexperten i Herlev , bl.a. meget fine Gavekort med Rasmus Klump på, Superbrugsen Skovlunde havde sponseret 12 flasker rosévin, endvidere var der golfbolde fra Wodlands i Sverige. Startpose til alle var bl.a. sponseret af Multiline v/Claus Pedersen og Superbrugsen Skovlunde. Sille og Jan uddelte tilgodebevis på 2 stk. smørrebrød og en lille øl eller vand, til 99 spillere og Etna – tusind tak for det fine initiativ 🙂 ! Rasmus Klump beholdt den pink hue på det næste år. Tusind tak til jer alle for jeres måde at ta’ det på, og tusind tak for jeres støtte til Pink Cup. Særlig tak til Inga og Svend Virkelyst for jeres hjælp både på og før dagen 🙂

Tirsdag den 30. og onsdag den 31.07. var der så pølsetelt ved hul 6. Steen Lund, Axel Truelsen, Henrik Møller og Heinrich havde tjansen tirsdag. Det gik fint til at starte med, men ved 15.30 – 16 tiden var der ikke mere strøm. En  bil havde påkørt en strømfordelerkasse, og det berørte flere ejendomme, og også pølseteltet, så ikke alle fik mulighed for at købe og nyde pølse med brød, kaffe med kage m.m.

Osdag var strømmen heldigvis kommet igen, og så var det Marianne Truelsen, Birgit Hjælmsø og undertegnede der havde tjansen. Vejret viste sig ikke fra sin bedste side, regn og blæst fra starten, så ikke mange var ude at spille om formiddagen, men vejret blev lidt bedre, og om eftermiddagen kom især herrerne der spillede Herredag. Aase Markussen og Marianne Truelsen havde bagt kage til begge dage, Multiline havde leveret kaffekrus og pølsetallerkener m.m., TAK FOR DET. Tak til alle der støttede Pink Cup ved at handle i teltet, og også dem der “bare” gav et bidrag. Salget de 2 dage indbragte ialt kr. 7.392, så når Sille havde fået for de øl og vand vi havde solgt, og Føtex Lautrupvang for pølser, brød m.m.m., blev de 2 dages overskud kr. 5.211. Endnu engang TUSIND TAK TIL ALLE, og især til hjælperne både tirsdag og onsdag 🙂 . Uden jeres hjælp havde det ikke kunnet lade sig gøre.

Mange hilsner

Annie Ipsen Petersen