Kære medlem

På baggrund af de skærpede coronarestriktioner vil der, fra i dag og foreløbig frem til 17. januar, gælde følgende for brug af klubbens faciliteter.

MUNDBIND
Der er nu krav om brug af mundbind i hele klubhuset, med mindre man sidder ned. Det omfatter dermed også mødelokalet og café-/restaurantområdet – og gælder for både ansatte, medlemmer og gæster.

CORONAPAS
Coronapas skal fortsat forevises ved besøg i café-/restaurantområdet (take away undtaget), uanset om man er siddende eller stående gæst. Passet fremvises ved første naturlige kontakt med serveringspersonalet.

SIMULATOR GOLF
Da vores simulatorboks er placeret separat og har en naturlig begrænsning på antal deltagere, har vi foreløbig valgt at holde den åben. Dvs. at du fortsat kan booke og bruge simulatoren.
Vær dog meget opmærksom på smittereducerende adfærd og foranstaltninger. Afsprit alle kontaktpunkter (f.eks. dørhåndtag, computer og andet udstyr) både FØR og EFTER brug. Og sørg for at rydde godt op efter dig, så andre ikke skal røre ved dit ’affald’.

GENERELLE ANBEFALINGER
Vores udendørs klubaktiviteter som spil og træning kan fortsat afvikles. Vi benytter dog lejligheden til at minde om de generelle anbefalinger:
• Hold god fysisk afstand til andre.
• Vask hænderne ofte, og brug de flasker og dispensere med håndsprit, der er opstillet mange steder i klubhuset.
• Bliv hjemme, hvis du er syg eller har du symptomer (selv meget milde af slagsen) som f.eks. hoste og feber.
• Brug ikke badefaciliteterne (som i øvrigt lukkes et par dage i starten af januar grundet vedligeholdelse).
Læs evt. DGU’s anbefalinger: https://www.danskgolfunion.dk/artikel/anbefalinger-19-december-2021

Pas godt på dig selv og andre, og ha’ en dejlig jul.

Med venlig hilsen
Hjortespring Golfklub