Ny mailservice startet

Foreningens nye mailservice blev i går startet med udsendelse af den første mail.

Mailen er en introduktion til alle medlemmer. Den forklarer, hvorfor klubben har valgt at være mere informerende – og hvordan man som bruger selv kan vælge, hvilke informationer, man ønsker at modtage.

 

Kære xxx

Hidtil har informationsflowet i vores klub primært været baseret på, at der blev lagt beskeder på hjemmeside og opslagstavle, som medlemmerne aktivt selv skulle søge. Med den nye mailservice vil du fremover modtage informationerne direkte i din mailboks. Du vil således modtage flere mails fra klubben, som til gengæld vil være mere emneopdelte, rettidige og aktuelle. Mails, som du hurtig kan overskue, reagere på – eller blot slette, hvis de ikke har din interesse.

Formål og fordele
Den nye mailservice har flere formål: Dels at give dig et øget tilhørsforhold til din golfklub og bedre forudsætninger for at integrere dig i klublivet (i det omfang du selv ønsker), og dels at gøre det nemmere at overskue, hvad der rører sig i klubbens regi og lette praktikken, når du fx vil tilmeldes turneringer og events. Og sidst men ikke mindst, at give udvalgene et bedre værktøj til at orientere os andre om deres tiltag, så de mange gode kræfter, der ydes fra det store hold af frivillige i klubben, kommer os alle til gavn.

Eller sagt med andre ord, at du får mest mulig værdi af kontingentet og dit medlemskab i Hjortespring Golfklub.

Et stærkt supplement
Mailservicen erstatter ikke de eksisterende medier såsom hjemmeside og opslagstavle, men er et supplement. Den store forskel fremover bliver altså, at du udover at kunne søge informationer på hjemmeside mv. også vil modtage dem i din mailboks.

Vi er også i fuld gang med at eskalere brugen af sociale medier. Hvis du bruger Facebook og/eller Instagram, husk at følge din golfklub her:
Facebook: https://www.facebook.com/hjortespringgolf/
Instagram: https://www.instagram.com/hjortespringgolf/

Et PS
Vi er naturligvis opmærksomme på, at den nye mailservice ikke skal udvikle sig til at blive en spam-kilde, hvilket kræver stor pli blandt de personer, der får adgang til at udsende mails. Som medlem eller interessent i Hjortespring Golfklub vil du modtage alle e-mails fra mailservicen, men hvis der er områder, du ikke ønsker at modtage mails om, kan du fravælge dem ved at klikke på ‘Opdatér dine e-mailpræferencer’ nederst i denne mail.

Vi håber du bliver glad for den nye mailservice og ønsker dig en god fortsat golfsæson.

Med venlig hilsen
Kommunikationsudvalget