Hole-in-one på Marbækbanen

Stort tillykke til Nicklas Girel, som slog det ultimative slag søndag 1. september på Marbækbanen. Nicklas fortæller:

“Dagens runde gik til Marbæk, da flere klubber havde planlagt klubmesterskaber. Dette skulle vise sig, at være en god beslutning.

Runden startede rigtig fint, og på hul 2 var jeg 15 cm fra at lave hole-in-one, og sagde at det var det tætteste jeg havde været på én. Jeg kunne dog ikke vide, at jeg anden gang vi kom til hul 3 (på runden hul 12) ville lave en hole-in-one, men det skete.

Jeg havde valgt 9-jernet og linjen var lige mod pinden. Bolden hopper et par gange foran pinden og pludselig er den væk. John og Henning, som var med til at overvære slaget begynder af sige, at den gik i hul. Da vi kommer op til green ligger den i koppen, og det var en sjov fornemmelse både at følge slaget og ende med at se bolden ligge i hullet efter kun et slag.”