Hole-in-one på hul 4 på Hjortespringbanen

Vores medlem Jacob Steenberg lavede hole-in-one på hul 4 på Hjortespringbanen den 1. maj 2019 på årets første herredag.

Jacob fortæller om slaget: Starten på runden havde jo ikke lige frem sat tanker i gang om en hole in one… men da vi skulle tee ud på 4 hul, tænkte jeg, at nu ville jeg bare prøve at få den op i midten af green. Der var lidt side/modvind fra højre, så jeg slog et 4 jern med en fin fade (jeg er venstrehånds-spiller), og den landede et par meter inde på green i højre side, og vi kunne godt se, at den havde retning mod flaget, men jeg troede bare, den var trillet forbi hullet og lå lidt langt. Men så begyndte dem, der stod på tee stedet på 3. hul og havde set den gå i at juble. Og så jublede vi også… men det var noget mærkelig fornemmelse at gå op ad hullet, jeg troede ikke rigtigt på det, før jeg så, at den lå i hullet. Men HELT FANTASTISK?