Hole in one på Hjortesprings vinterbane hul 13, 14. marts

Thomas Ljungberg slog det helt rigtige slag lørdag 14. marts. Stort tillykke!

Her har du Thomas’ egen beskrivelse:

Lørdag var med super solskinsvejr næsten ingen vind og masser af folk på banen, alle i behørig afstand til hinanden. Iben og jeg var nået til hul 13. Lige inden jeg skulle slå fortryder jeg valg af jern, skifter imens jeg siger til Iben ”jeg vil prøve noget andet end jeg plejer”. 9’er jernet med et kort tilbagesving (kun til vandret) og så bare dreje ind i bolden. Det som Henrik til vinter-teknik-træningen havde sagt jeg skulle øve mig mere i. God kontakt, flot lige boldbane et enkelt hop og så rullede bolden ud af syne. Det sjove er at man bliver i tvivl er det virkelig rigtig at den gik i. På vej ned til hullet spørger jeg Preben B (på hul 14) om den gik i og han siger at den så meget tæt ud men han kunne ikke se det sidste stykke over bakken. Fedt at se den lå i hullet. Min runde var startet godt, birdie allerede på hul 1 og det her var bare med til at gøre den endnu bedre sluttede de 9 huller med endnu en birdie på hul 18. Det var kun anden gang at jeg har gået 9 huller i par, humøret fejlede absolut intet da vi kørte hjem. – Jeg skylder Iben en omgang, for cafeen er jo lukket.