Hole in one på Hjortesprings vinterbane hul 13, 8. marts

Peter Daugaard gjorde det, vi alle gerne vil. Fik hole in one søndag 8. marts 2020.

Her er Peters egen beretning:

Hej alle

Så blev det min tur til at skrive om en Hole-in-one ?: 

Vejret var for en gangs skyld tørt og ikke alt for blæsende, og banen var ikke specielt våd, som de fleste andre søndage på det sidste.  

På det sædvanlige spil søndag formiddag, sammen med de øvrige (vågne) TEEister, gik det meget stabilt på runden indtil hul 13, som blev lidt anderledes end de andre huller! 

Med lidt modvind på hullet, valgte jeg, at gå et jern op og tog mit 8 jern (for som jeg plejer at tænke, så er det lige så let at chippe tilbage til en green, som at chippe fremad til en). Jeg behøvede dog ikke at chippe denne gang, for med en høj fin fade landede bolden få meter fra pinden og trillede ligeså fint i hul, til min  og til mine medspillere Jesper Rye Enggaard og Jens Erik Jensens store glæde. Min 100% fordi jeg lavede Hole-in-one og deres nok også fordi de tænkte på den øl jeg så skulle give bagefter!

En god dag på banen med en runde i banens par og efterfølgende hyggeligt samvær i varmen hos Sille, sammen med de øvrige TEEister.. ?