ESTATE – Ny sponsor i Hjortespring Golfklub

Klubben har indgået et sponsorsamarbejde med Estate Ballerup/Smørum. De to indehavere udtaler i forbindelse med sponsoratet:

”Det er med stor glæde og fornøjelse, at Estate Ballerup/Smørum er blevet sponsor i Hjortespring Golfklub, da vi i vores hverdag arbejder med mange sælgere, der er aktive golfspillere i Hjortespring Golfklub, og da vi selv er lokale med mange års erfaring med salg af fast ejendom, var det oplagt at indgå et samarbejde med Hjortespring Golfklub”.

Ud over at være sponsor i klubben, er vi også selv medlemmer og forsøger at spille så ofte som muligt. Man kan derfor altid hive fat i os, hvis man ønsker et råd eller to, eller hvis man overvejer at sælge sin ejendom.

Vi ønsker at give klubbens medlemmer en række fordele, hvis de står og skal sælge deres ejendom, og derfor har vi valgt, at betale for 1 års fuldt medlemskab til golfklubben (for 1. person), når man sælger sin ejendom gennem os. Dette mener vi både skaber en værdi for os, for golfklubben, men i allerhøjeste grad også for vores kunder. Derudover håber vi, at kunne tilføre nye medlemmer til klubben, når vi modtager nye borgere i kommunen.

Vi glæder os til at møde jer ude i Hjortespring Golfklub

Venlig hilsen
Nicolai og Victor
Holck & Lykke

Læs mere om Estate Ballerup/Smørum